شیرینی نخودچی_ نان نخودی
مواد لازم :
آرد نخود خوشرنگ : 500 گرم
روغن قنادی :300 گرم
پودر قند : 250 گرم
زرده تخم مرغ : یگ عدد
هل نرم : یک قاشق مربا خوری
خلال پسته : به مقدار کم
طرزتهیه :
روغن قنادی را با پودر قند مخلوط کرده تا مثل خامه صاف شود . بعد زرده تخم مرغ رااضافه و با دست مخلوط میکنیم . در آخر آرد و هل را که الک شده کم کم افزوده و خمیر را ورز داده تا نرم شود . معمولا خمیر نخودی نسبت به خمیر های دیگر دیر تر جمع شده ، پس میتوانید آنرا از چرخ گوشت رد کنید . خمیر را در نایلون به مدت 6 ساعت استراحت داده و بعد با قالب نخودی که سه پر ،چهار پر و پنج پر است قالب زده در سینی فر چیده و وسط آن خلال پسته میگذاریم . سپس در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم .