دسر شیر عسلی
مواد لازم :
شیر : 3 لیوان
شیر عسل: حدود 400 گرم
آب : 1 لیوان
خامه : 100 گرم
پودر ژلاتین : 6 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو : 1 قاشق مرباخوری سر پر
پودر نسکافه: 1 قاشق مرباخوری سر پر
طرز تهیه :
شیر را روی حرارت گذاشته ، پودر ژلاتین را روی آب ریخته و به روش بن ماری آنرا حل میکنیم . نسکافه و کاکائو را جدا گانه در 1 الی 2 قاشق شیر حل میکنیم. شیر را بمحض اینکه جوش آمد از روی حرارت برداشته و شیر عسل را به آن اضافه میکنیم .
همینطور چند قاشق از شیر داغ روی خامه ریخته و هم میزنیم تا خامه رقیق و صاف شده و بعد آنرا روی شیر ریخته و با هم مخلوط میکنیم. ژلاتین بعمل آمده را هم روی شیر ریخته و هم میزنیم. بعد شیر را به 3 قسمت که 2 تای آن برابر و یکی از آنها تقریبا 2 برابر هر کدام آنهاست تقسیم میکنیم .
نسکافه و کاکائو را در 2 قسمت کمتر ریخته و قسمت بیشتر را سفید باقی میگذاریم.
بعد به نوبت آنها را درون قالبی که(از قبل خیس شده و داخل فریزر گذاشته تا زمان در آوردن دسر از قالب راحتتر خارج شود) ریخته
و در یخچال میگذاریم تا کمی خودش را بگیرد و برای لایه بعدی آماده شود .میتوانید برای سرعت بخشیدن به پروسه بستن دسر آنرا هر بار در فریزر گذاشته تا زودتر ببندد.و آخرین بار آنرا برای مدت 4 ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید. دسر آماده است .نوش جان