شنیسل مرغ
شنیسل مرغ
مواد لازم :
سینه مرغ : 1 عدد
پیاز + سیر + آبلیمو + نمک + فلفل ، بمیزان لازم برای مزه دار کردن مرغ
پودر سوخاری : 6 قاشق
تخم مرغ : 1 عدد
آرد سفید : 2 قاشق
روغن سرخکردنی مقداری
طرز تهیه :
شنیسل غذایی فرانسوی است که به دلیل راحت بودن پخت و خوشمزه بودنش در سراسر جهان استفاده میشود .
استخوان سینه مرغ را در آورده و آنرا از روی خط استخوان به دو قسمت و از قطر به 3 قسمت تقسیم کرده ( 6 قسمت میشود ) بعد اگر بعضی از قسمتهای اون ضخیم تر است میتوانید با بیفتک کوب کمی اونو بکوبید .
تکه های مرغ را داخل ظرفی با پیاز + سیر + آبلیمو + نمک + فلفل ، از 2 ساعت قبل خوابانده تا مزه دار شود .
تخم مرغ را با چنگال زده تا سفیده و زرده با هم مخلوط شود . تکه های مرغ را از داخل مواد طعم دهنده خارج میکنیم . ابتدا داخل آرد زده و کاملا آغشته به آرد میکنم .
بعد داخل تخم مرغ میزنم .
در آخر تکه های مرغ را کاملا از پودر سوخاری میپوشانم .
بعد آنها را در روغنی که قبلا داغ کردم گذاشته تا بپزد و سرخ شود .
حرارت متوسط باشد تا نسوزد و کاملا مغز پخت شود . شنیسل را میتوانید در کنار سیب زمینی سرخ شده و سالاد نوش جان کنید .