ژله پوششی آگارآگار (ژله کاور)
مواد لازم :
آب : 1 لیوان
شکر : نصف لیوان
پودر آگار : 1 قاشق مرباخوری سر پر
آبلیموی تازه : 2 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
رنگ مجاز خوراکی به دلخواه
طرز تهیه :
ژله کاور برای روکش کردن انواع کیک و شیرینی تر مناسب است . در اینجا یکی از ساده ترین انواع ژله کاور را برای شما عزیزان آموزش میدهم . شکر + آب + پودر آگار و آبلیمو را در ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم . وقتی جوش آمد وانیل را به آن افزوده و اگر ژله رنگی خواسته باشیم در این مرحله رنگ را اضافه کرده و حدود 30 ثانیه بعد مایع را از روی حرارت برمیداریم . من از رنگ استفاده نکردم .
برای اینکه ژله را روی کیک یا شیرینی تر بدهید . ابتدا روی کیک را با خامه ، شکلات یا کرم یک لایه میکشیم بعد دور تا دور آنرا با خامه شکوفه های نزدیک بهم میزنیم که ژله به پایین سرازیر نشود . اگر لازم بود روی کیک را با میوه یا … تزیین میکنیم و در آخر ژله کاور که کاملا خنک شده را روی کیک ریخته طوری که روی سطح میوه ها و کیک را بپوشاند . این ژله هم به زیبایی کیک هایی که با میوه تزیین میشود کمک کرده و هم از رنگ و شکل میوه محافظت میکند . نوش جان .